UDENRIGSPOLITIK
UDENRIGSPOLITIK 26--3--2008


FORNYELSES-PARTIET vil arbejde for,at der ikke flytter flere muslimer til EUROPAS 27 EU--NATIONALSTATER. FORNYELSESPARTIET er af den opfattelse,at ISLAMS SHARIALOV er helt UFORENELIG  med CHRISTIANBORGS  LOVE,som jo kun er MENNESKABTE LOVE,i forhold til SHARIALOV,som er GUDS LOV,og derfor ikke er til DEBAT. Et DEMOKRATI kan ikke FUNGERE  uden  DEBATTER.

KONSTATERING

Vi ved, at der findes 56 eller 57 muslimske lande i den SAMMENSLUTNING der hedder OIC,så der burde være PLADS TIL,at disse RIGE MUSLIMSKE  OLIELANDE,vil give plads til sine EGNE MUSLIMSKE  BRØDRE som er FLYGTNINGE. AREALMÆSSIGT  er der efter FORNYELSESPARTIETS OPFATTELSE PLADS til begge de STORE KULTURER  på  hvert DERES AREAL.

EUROPAKORTET

For at forstå udenrigspolitik,så er det godt,at have et  EUROPAKORT  ved hånden.FORNYELSESPARTIET ved arbejde for,at der IKKE skal være flere udviddelser af EU,i de næste 30 år.De næste 30 år,skal gå med udbygning af DEOKRATIET, internt i EUs 27 nationalstater,samt for SELVFORSYNING rent MADMÆSSIGT. FORNYELSESPARTIET (HÅBER) at RUSLAND om 30 år,har udviklet sit DEMOKRATI,så et naturligt Samarbejde kun UDBYGGES YDERLIGERE. Det må RUSLAND og FREMTIDEN AFGØRE.

TYRKIET er et MUSLIMSK LAND,og skal derfor heller ikke optages i EU,da der er åbne GRÆNSER i EU. TYRKIET kan muligvis få nogle gode HANDELSAFTALER,men indvandring af muslimer der har en helt anden KULTUR,kan kun give PROBLEMER.

Hvis befolkningstilvækseten forøges for hurtigt,så kan EUROPA ikke brødføde sig selv,så DERFOR så skal EU-LANDENE,TÆNKE HANDEL over grænserne INTERNT i  EU. Da OLIEPRISERNE vil vedblive at stige,så skal der tænkes SELVFORSYNING,uden ,at der kan forventes VÆKST,som på gammeldags kapitalistisk vis.Så kære EUs  SUPERHJERNER,nu kan i GODT vænne jer TIL,at i skal TÆNKE NYT.

EUs  27  NATIONALSTATER skal til SIKKERHEDSMÆSSIGT og FORSVARSMÆSSIGT til,at STOLE på sig SELV.Det BETYDER,at EU, skal have en FÆLLES HÆR. Det gøres ved, at ((EUs 27 NATIONALSTATER)) (( ALLE)) skal betale 10 procent af deres MILITÆRBUDGET til EUs FÆLLES  FORSVARSHÆR. ((EU)) SKAL FORSAT HAVE et GODT FORHOLD til USA.

GLOBAL FORSØRGELSE 

Et godt SPØRGSMÅL er (( HVOR MANGE MENNESKER KAN JORDKLODEN BRØDFØDE)) ??? - - - ??? ,for vi EUROPÆERE kan godt se,at hvis vi EUROPÆERE får en FØDSELSRATE,ligesom i flere MUSLIMSKE LANDE,så er der mange EUROPÆERE ,der kan komme til at SULTE. Det kommer til,at kræve NYTÆNKNING fra de POLITISKE PARTIER,i hele (( EU ))og i DANMARK  fra vores HØJT KVLIFICEREDE BUREAUKRATER. Der skal altså findes en BALANCE ,imellem INDBYGGERE og hvor mange LANDSKABET i EUROPA kan BRØDFØDE.

FORNYELSESPARTIET

Fornyelsespartiet ønsker en handelsaftale med RUSLAND,hvor en JERNBANE fragter  VARER fra EUROPA til GEORGIEN eller UKRAINE,hvor varerne så varerne så læsses over i RUSSISKE TOG,af UKRAINSKE eller GEORGISKE jernbanearbejdere.Hvis altså GEORGIEN og UKRAINE kan akceptere en sådan handelsordning.Det kan jo være muligt,at EU igennem samhandel igennem GEORGIEN og UKRAINE,med RUSLAND opnår et KÆMPE-FRIHANDELS-OMRÅDE om cirka 30 år,hvis RUSLAND udvikler sig fra et SKIN-DEMOKRATI og til et ÆGTE-DEMOKRATI. Har FREMTIDEN    overraskelser i baghånden ??? - - - ???
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE