TÆVET IHJEL
TÆVET IHJEL

Er 16 årigt avisbud er blevet TÆVET  IHJEL,efter han ude på sin avisrute er blevet overfaldet af tre drenge  med baseball-køller. De tre drenge var fra i cirka samme alders-klasse.Den yngste cirka 15 år og de to andre nogle få år ældre.
Avisbudet var 16 år,og åbenbart MØRK i huden,og de tre overfaldsmænd var HVIDE unge.Efter referat fra DRs  TEKST-TV så var det tydeligt ( for mig ),at de tre HVIDE overfaldspersoner,direkte OPSØGTE konfrontationen.

Jeg   POUL  LEO  NIELSEN   tager STÆRK AFSTAND  fra dette KONKRETE OVERFALD,på et USKYLDIGT ((AVISBUD )) der bare passede sit arbejde. Jeg ((TAGER STÆRK AFSTAND FRA))  (( OVERFALD på USKYLDIGE )),uanset  RACE og HUDFARVE.

SKÆRTORSDAG 20--3--2008

SKÆRTORSDAG,der meddelte LÆGER på HVIDOVRE HOSPITAL,at nu var OFFERET (( HJERNEDØD)) og det kun var et spørgsmål om tid,før respiratoren skulle slukkes.
FORÆLDRE, FAMILIE og VENNER har min ((DYBESTE MEDFØLELSE )) oven på den MENINGSLØSE TRAGEDIE. Da vi mennesker ikke kan VÆKKE de DØDE til LIVE IGEN,så kan vi kun vise vores MAGTESLØSHED og MEDFØLELESE,på anden måde. Mange lægger BLOMSTER på POLENSGADE på AMAGER hvor overfaldet skete,for at vise FORÆLDRE,FAMILIE og VENNER deres MEDFØLELSE,og at de er (( IMOD )) MENINGSLØS VOLD,og  jeg kan kun STÆRKT ANBEFALE at være imod MENINGSLØS VOLD . Saxo-Poul

                               
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE