DEMOGRAFI
DEMOGRAFI www.fornyelsespartiet.dk

BEFOLKNINGSUDVIKLING  i  AFRIKA


Demografi betyder befolkningsudvikling i kort forstand.Hvis vore POLITIKERE forsker lidt i BEFOLKNINGENS i ((fødselstal)) følgende NORD-AFRIKANSKE lande

MAURITANIEN VEST-SAHARA  MAROCCO  ALGERIET  TUNIS  LIBYEN  EGYPTEN og JORDAN,så er BEFOLKNINGSTALLET steget ((OTTE-DOBLET)) i de sidste 100 år.Nu bor der cirka 200 millioner ((muslimer)) i disse NORD-AFRIKANSKE LANDE.

Kære POLITIKERE og ((EU-POLITIKERE)) hvad betyder det for ((EUs INDRE SIKKERHED)) ??? - - - ??? Jeg,som kun har gået 7 år i skole,har valgt jer POLITIKERE,til at forsvare DEMOKRATIET og DEMOKRATISK LOVGIVNING,fordi jeg FORMODER,at i er KLOGERE end MIG. Er i det ??? - - - ???

Jeg tror,at i er KLOGERE end mig,men ,at i bare mangler ((KONKRET VIDEN)) om dette dette emne. Derfor vil jeg bede jer,gå ind på www.sappho.dk og læse om det INTERVIEW, der er med DANMARKS nye ISLAM-FORSKER Hr (( KIM MØLLER )) hvis i ikke allerede har gjort det ???

Jeg vil også bede jer (( OG ALLE ANDRE)) om at gå ind på www.sappho.dk  og læse hvad Hr (( LARS  HEDEGAARD )) har skrevet om (( TABERNES KONTINENT )) og iøvrigt læse (( nederst på samme side )) hvad (( GUNNAR HEINSOHN )) har skrevet om (( DEMOGRAFI ))

Kære POLITIKERE,i skal nok ikke forvente,at det er JOURNALISTERNE,der graver den nye((VIDEN FREM)) om VIRKELIGHEDEN,som bør være GRUNDLAGET for POLITISK LOVGIVNING.Hvad mener i iøvrigt om JOURNALISTERNES FAGLIGHED   ??? - - - ???

Jeg mener,at ovenstående oplysninger om den DEMOGAFISKE UDVIKLING i  NORD-AFRIKA i de sidste 100 år,bør få (( EU-POLITIKERNE )) ((TIL)) i EUs 27 MEDLEMSLANDE (( TIL )) at tænke sig om, ((EN EKSTRA GANG)) når det gælder (( EUs indre SIKKERHED ))
 
Hvilken HOLDNING formoder i ,der er EU-POLITIKERE,at (( BEFOLKNINGERNE i EUs 27 MEDLEMSLANDE )) har til denne KONKRETE VIDEN om NORD-AFRIKAS ((  DEMOGRATISKE UDVIKLING))  ??? - - - ???

Et land der ikke kan brødføde sin egen befolkning,bør ikke have rekord i børnefødsler.Hvad har de islamisle lande,gjort for at begrænse fødselstallet ??? - - - ??? Det er måske en del af en invationsplan ??? - - - ???

Militære brohoveder er allerede lagt,i form af MOSKEER i SVERIGE ENGLAND FRANKRIG TYSKLAND og andre EU-LANDE.Kan vore (( EU-POLITIKERE )) (( GARANTERE )) at ((EU)) ikke får SHARIALOV i vore EUROPÆISKE LANDE ??? - - - ??? 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE