FORSVARSKOMMANDOEN
FORSVARSKOMMANDOEN www.fornyelsespartiet.dk

FORSVARS   KOMMANDOEN  11-3-2008

www.siaddk.wordpress.comJeg formoder vores DANSKE FORSVARSKOMMANDO,sidder et eller andet sted,og ANALYSERER mulige FJENDEBILLEDER, så DANMARK ligesom er forberedt på det UVENTEDE.Derfor vil jeg gerne fremsætte en TEORI til videre ANALYSE af RIGTIGE eksperter,men først nogle få spørgsmål.

MULIG  KENDSGERNING

Så vidt jeg er orienteret,så findes der en SAMMENSLUTNING af 56 muslimske LANDE,der blev dannet i 1969 og som har en fast DELEGATION siddende i FN,og som har dette navn ( Organization of the Islamic Conference)  Er det KORREKT ??? - - - ??? Er det KORREKT,at denne organisation,der består af 56 muslimske lande har forkortelsen   OIC  ??? - - - ???

 OICs CIRKA 56 MUSLIMSKE  MEDLEMSLANDE 
BESØG  www.durban2.dk 

AFGHANISTAN  ALBANIEN  ALGERIET  ASERDAJDSJAN  BAHRAIN  BANGLADESH  BENIN  BRUNEI  ( BURKINA-FASO)  CAMEROUN  COMORERNE  DJIBOUTI  ELFENBENSKYSTEN  ( FORENEDE-ARABISKE-EMIRATER)  GABON  GAMBIA  GUINEA  ( GUINEA-BASSAU) GUYANA  INDONESIEN  IRAK  IRAN  JORDAN  KASAKHSTAN  KIRGISTAN  KUWAIT  LIBANON  LIBYEN  MALYASIA  MALDIVERNE  MALI  MAROCCO  MAURITANIEN  MOZAMBIGUE  NIGER  NIGERIA  OMAN  PAKISTAN  PALÆSTINA  QATAR ( SAUDI--ARABIEN)  SENEGAL (SIERRA--LEONE)  SOMALIA  SUDAN  SURINAM  SYRIEN TADSJIKISTAN  THAD  TOGO  TUNESIEN  TURKMENISTAN  TYRKIET  UGANDA  USBEKISTAN  YEMEN  EGYPTEN

SPØRGSMÅL OM  OIC

Er det KORREKT at OIC består af disse cirka 56 lande og har gjort det lige siden 1969,og er det RIGTIGT,at disse cirka 56 muslimske lande,har en fast DELEGATION siddende i FN ??? - - - ??? Da ISLAM startede for cirka 1400 år siden,skete det fra nogle få OASER,så ud fra den KENDSGERNING,så har ISLAM på cirka 1400 år EROBRET cirka 56 lande.Er det KORREKT  ??? - - - ??? Er det korrekt,at der har været KRISTEN FLERTAL i flere af disse lande,og MUSLIMSK MINDRETAL i nogle,af disse lande i over 100 år,men alligevel,så har MUSLIMERNE overtaget MAGTEN i disse 56  OIC-LANDE. ??? - - - ???  Er det KORREKT ??? - - - ???  Derfor dette SPØRGSMÅL til vores Danske FORSVARSKOMMANDO. (( HVORFOR VINDER MUSLIMERNE ALTID TIL SIDST)) ??? - - - ??? Er det KORREKT,at når ISLAM har vundet magten i et LAND,så ((SKAL)) Befolkningen leve efter SHARIALOVEN ??? - - - ??? Er det KORREKT ??? - - - ???  Er det hvad der SKER i  OICs 56  MUSLIMSKE medlemslande ??? - - - ???

VIRKELIGHEDEN
TEORIEN

Hvis ovenstående er korrekt,så har ISLAM,gennem 1400 år EROBRET 56 LANDE MINDST.Hvad er HEMMELIGHEDEN  bag denne EROBRINGS-SUCCES ??? - - - ??? Min teori er følgende. KORANEN er ikke en BOG,der kan sammenlignes med BIBELEN,men en MILITÆR INSTUKTIONS BOG,der indeholder SVAR,på alle MILITÆRE UDFORDRINGER. Den militære UDFORDRING for ISLAM er,at EROBRE fremmed LAND,og efterfølgende DOMINERE DET.Det kræver en masse regler,der er specielt udtænkt af MUHAMMED,for cirka 1400 år siden.Der er flettet SOCIALE og RELIGIØSE og POLITIK sammen til en HELHED. Det får ISLAM til,at fungere som en HÆR,uden en NATION, en hær uden UNIFORMER,en hær uden GRÆNSER.

HVORDAN  FUNGERER   ISLAM--HÆREN

Jeg forestiller mig,at 0IC,som sidder i FN.er en slags KOMMANDOCENTRAL,for de EROBRINGS-FORSØG,der finder STED i de EUROPÆISKE LANDE,og i EU. I FNs hovedkvarter i NEW YORK er der formidabel ADGANG  til de NØDVENDIGE INFORMATIONER,som OIC har brug for.

BROHOVEDET

En HÆR skal naturligvis have en BASE,et MILITÆRT BROHOVED i FJENDENS LAND,hvorfra EROBRINGEN kan FOREGÅ. Derfor bygger de en MOSKE,så de har en BASE for den MILITÆRE del af OPERATIONEN. Kort sagt kalder de KORANEN for en HELLIG bog.Det er den måske også,men den tjener også til,at DICIPLINERE sine TROENDE,dem som jeg kalder for,de MENIGE SOLDATER i denne HÆR,uden UNIFORMER. Muslimer skal bede mindst 3 gange daglig,og FREDAGSBØNNEN er særlig VIGTIG. Der er orden i denne HÆR,for det er ned på KNÆ,når der bedes.Det er faktisk MILITÆR DICIPLIN i VERDENSKLASSE.

DIPLOMATIET OG  VIDEN
GODE  MINER TIL  SLET SPIL

ISLAMS DIPLOMATER,har brug for lokal VIDEN,om det SAMFUND de vil EROBRE,og derfor bliver Deres diplomater,sat i gang med,at BEROLIGE de ANSVARLIGE LOKALE MAGTHAVERE,samtidig med,at de skaffer sig VIDEN OM,hvordan de kan NASSE på det SAMFUND,som de vil EROBRE. En EROBRINGSHÆR har NATURLIGVIS brug for PENGE til deres andre AKTIVITETER,som er KORANSKOLER.Det,at SVÆKKE det land økonomisk,som skal EROBRES,   er også en del,af denne militære STRATEGI. Så denne STRATEGI,har naturligvis DOBBELT VIRKNING.Kan man så oven i KØBET,få KIRKEN til,at INDKALDE til MUSLIMERNES BØN,så må den MUSLIMSKE EROBRINGS-STRATEGI være at betegne som en SUCCES.

 OFFICERER
 DESERTERE

Ingen HÆR,har brug for menige soldater der DESERTERER,og i det her TILFÆLDE er SOLDATERNE de TROENDE. Derfor er der også DØDS-STRAF for,at forlade ISLAM,og KONVERTERE til KRISTENDOMMEN. Det er svært ,at praktisere DØDS-STRAF i et DEMOKRATI,men det forekommer i de MUSLIMSKE LANDE,for der HERSKER SHARIALOVEN.Derfor bruger OFFICERERNE,de såkaldte IMAMER andre måder,at håndhæve DICIPLINEN på. På APPELLEN,når soldaterne stiller til BØN,så kan OFFICEREN altså IMAMEN se,hvem der UDEBLIVER fra BØNNEN og hvem der så ivrigt TROENDE,at vedkommende er VILLIG TIL,at blive MARTYR,eller gøre en EKSTRA INDSATS.I stedet må IMAMERNE sende interne MPere ud til TROENDE,der bliver væk fra fredagsbønnen,og passe SPECIELLE FOLK op,med TRUSLER af FORSKELLIG ART.

SUCCES
FIASKO

Hvis nu ISLAMS  EROBRINGSFORSØG,ikke skal blive en FIASKO,så skal det undgåes,at SOLDATERNE,altså de TROENDE muslimer IKKE,lader sig INTEGRERE,for en HÆR uden SOLDATER fungerer naturligvis IKKE.Derfor er det de muslimske OFFICERER,altså IMAMERNES OPGAVE,at KÆMPE imod INTEGRATIONEN med NÆB og KLØR. Det er også den OPFATTELSE,som mange DANSKERE har,af flere af IMAMERNE. De kan ikke gøre det,alt for ÅBENLYST i et DEMOKRATI,men IMAMERNE,har deres METODER.Foreløbig har IMAMERNE ikke opnået den fuldendte SUCCES,fordi mange har lader sig INTEGRERE i det DANSKE SAMFUND.

EROBRINGEN
STRATEGIEN

Vi vesterlændinge tænker i GRÆNSER,når vi tænker på KRIG. ISLAM tænker på en anden måde.De tænker i OMRÅDER,og især OMRÅDET omkring en MOSKE.Dette OMRÅDE EROBRES ved brug af UTILPASSEDE UNGE, der LOKKES til,at overfalde alle de pæne BLÅØJEDE mennesker,der bor DETTE område,De bliver STØTTET af IMAMERNE ,der i deres MOSKEER præker DØD over de VANTRO.Disse unge mennesker,bruges som SOLDATER,i kampen for OMRÅDET omkring MOSKEEN.Nogle BIL-AFBRÆNDINGER styrker også MAGTEN i OMRÅDET OMKRING MOSKEEN.

TØRKLÆDET
FUNKTIONER

ISLAMS KVINDER,skaL gå med TØRKLÆDE af flere GRUNDE. I området lige omkring MOSKEEN,så er det i orden,at kvinder uden TØRKLÆDE bliver VOLDTAGET,men for at UNDGÅ,at muslimske KVINDER,bliver VOLDTAGET,så VOLDTAGER de naturligvis ikke KVINDER,der bærer TØRKLÆDE. Selvfølgelig,så kan KVINDER chikaneres,på mange andre MÅDER,men TØRKLÆDET sikrer KVINDER imod CHIKANE og OVERGREB af forskellig slags.

TØRKLÆDET  IGEN

TØRKLÆDET er også et SYMBOL PÅ,at i OMRÅDER,der hvor KVINDERNE bærer TØRKLÆDE,der HERSKER ISLAM. TØRKLÆDET er også et SYMBOL PÅ,at MANDEN HERSKER over KVINDEN,som er en TANKE,som især TILTALER UNGE MÆND.Det kan være medvirkende,til at få unge USIKRE eller UTILPASSEDE,til at konvertere til ISLAM. Ingen LEKTIER og GANG i GADEN i SMÅ BANDER,er lige et liv,for en ung,der ikke føler sig GODT TILPAS, med BOGLIGE OPGAVER. ISLAMS DIPLOMATI,der består af VELMENENDE organisationer,er naturligvis PARAT ,med NYE forslag TIL INTEGRATION,der KOSTER SAMFUNDET flere PENGE.En tilfældig KVINDE,på CRISTIANSBORGS  TALERSTOL,med et TØRKLÆDE PÅ,er naturligvis et SIGNAL,som hele den MUSLIMSKE VERDEN,vil se som en KÆMPESUCCES. De er jo lidt SURE på OS i forvejen derude i den MUSLIMSKE VERDEN.Tænk hvis ISLAM kan besejre DANMARK,med DANMARKS EGEN LOVGIVNING. Kan det mon ske ??? - - - ???

FINANCERING

Enhver krig,den skal financeres,på den ene eller den anden måde.Her må vi jo erkende,at der er nogle muslimske lande,der er i besiddelse af en GOD SJAT OLIEPENGE. Uanset om det er TYRKISKE PENGE eller IRANSKE PENGE eller SAUDI-ARABISKE PENGE,der financerer MOSKEERNE i EROPÆISKE LANDE,så kan en ting SLÅES FAST,efter min OPFATTELSE,at alle den slags INVISTERINGER,alle har til formål,at styrke ISLAM. Jeg kunne formode,at OIC-LANDENE har et OVERBLIK over STØTTEKRONER,til flere MOSKEER og KORANSKOLER  i DANMARK. Jeg formoder også,at DANMARK er med til,at FINANCERE  ISLAM på forskellige måder,i samarbejde med ISLAMISKE ORGANISATIONER,som forsikrer om,at de har et FRUGTBART SAMARBEJDE med  DANMARK. 

KVINDER
FØDEMASKINER

ISLAMS MILITÆRSTRATEGI er efter min OPFATTELSE,at gøre KVINDER til FØDEMASKINER,fordi ISLAM altid kan bruge flere SOLDATER i den ISLAMISKE HÆR.Det giver KVINDERNE noget at BESKÆFTIGE sig med,så manden også kan NYDE sin FRIHED sammen med sine SOLDATERVENNER. Det er også et militært mål,at have flere SOLDATER end FJENDEN,og det opnåes også igennem MANGE FØDSLER. Muligvis er der mange KVINDER,der ikke er VIDENDE OM,at det er en inbygget MILITÆRSTRATEGI i ISLAM.  ISLAM er jo ikke kendt for,at være en OPLYSENDE HÆR, der OPLYSER sine UVIDENDE  SOLDATER,snarere TVÆRT-IMOD. ISLAM stræber ALTID efter,at få flertal i det VÆRTSLAND,som de er i gang med at EROBRE.Det er en del,af den LANGSIGTEDE MILITÆRSTRATEGI.

HOVEDKVARTERET   OIC   i    FN

OIC i FN er naturligvis klar over,at både OFFICERERNE altså IMAMERNE og SOLDATERNE,altså DE TROENDE,har brug for,at HOLDE KRIGSGEJSTEN OPPE,og det gøres ved,at sende FORBINDELSES-OFFICERER til de forskellige EUROPÆISKE LANDE,for at HOLDE BRAND-TALER,der får HADET til VÆRTSLANDET til at stige til UANEDE HØJDER. Vi har set flere RESULTATER i SPANIEN og STORBRITANIEN,at sådanne HADSKE BRANDTALER kan nå UANEDE RESULTATERsom for os BLÅØJEDE DANSKERE virker som SORT MIDDELALDER. Men vi må her i EUROPA KONSTATERE,at der kommer GÆSTE-IMAMER på besøg her i DANMARK,der holder HADSKE BRANDTALER,på et SPROG,som vi DANSKERE ikke FORSTÅR.Hvad har vores Danske FOLKETING og EU,så tænkt sig,at bruge denne viden til. De vil sikkert opføre sig POLITISK KORREKT.

KRIGS - UNDSKYLDNINGER

ISLAM har naturligvis brug for et SIGNAL,til sine SOLDATER  når de skal AKTIVERES. Dette SIGNAL er,at nu er PROFETEN MUHAMMED blevet FORNÆRMET,af  SVINE-ÆDENDE VANTRO,eller hvad IMAMEN mener,at MUHAMMED er FORNÆRMET OVER. Derfor er denne HÆR denne KRIGSMASKINE, altid KAMPKLAR.Det utrolige for mig er,at alle disse TROENDE MUSLIMER, ikke engang SELV,er KLAR  OVER ,at de er IMAMENS  SOLDATER. OPLYSNING til sin egen HÆR,de TROENDE MUSLIMER,har aldrig været ISLAMS STÆRKE  SIDE,og det har sikkert en eller anden MILITÆR-STRATETISK FORKLARING.

FLEKSIBILITET  ISLAM

Hvordan udvise ISLAM fleksibilitet,Det gør denne RELIGION,ved at kræve tusind små krav,hvor INDBYGGERNE af VÆRTSLANDET,skal INDORDNE sig under MUSLIMER og SHARIALOVGIVNING. Når alle disse SMÅ KRAV er IMØDEKOMMET,af et venligt FOLKEFÆRD,som det DANSKE,så er der ikke brug for,det DANSKE FOLKETING mere,FORDI så hersker SHARIALOVEN over HELE danmark.Det er NATURLIGVIS synd for vore FOLKETINGS-POLITIKERE,men hvis de LEDERE,der ( STYRER)LANDET ,ikke viser ( RETTIDIG  OMHU) så kan de jo RISIKERE,at miste deres JOB. Måske går det SÅDAN  ??? - - - ???

KORANEN

Efter min opfattelse,så giver det MENING,at betragte KORANEN som et GENIALT MILITÆRT  STRATETISK  MESTERVÆRK, og ikke som en bog på linie med BIBELEN.Til den Danske FORSVARSKOMMANDO vil jeg sige,at jeg HÅBER,at i vil ANALYSERE mine teorier NÆRMERE. Den KENDSGERNING,at Organization of the Islamic Conference EKSISTERER,det BEVISER,at ISLAM har EROBRET  56 LANDE. Det er også en KENDSGERNING,at der hvor ISLAM er,der HERSKER  SHARIALOVGIVNINGEN. Jeg ønsker at LEVE i et DEMOKRATISK  LAND,og derfor håber jeg,at EU tør tage KAMPEN OP,for at BEVARE DEMOKRATIET i EUs 27 MEDLEMSLANDE,og hvis EU ikke VIL eller TØR,på grund af SELVCENSUR,så må vi DANSKERE SELV KLARE OPGAVEN.

ÆRELØSE DRAB

DANSKERNES  ÆRE,er således,at det DYBESTE,man kan SYNKE,det er at slå sin egen FAMILIE IHJEL,og det ALLERDYBESTE en DANSKER kan SYNKE,det er at slå sin egen DATTER IHJEL.
MUSLIMER slår engang i mellem deres DØTRE IHJEL,fordi ISLAM eller deres IMAMER kræver det.I DANMARK er det kun mænd UDEN ÆRE,der kan finde på,at slå deres EGNE KVINDER IHJEL. Men da KVINDER er FØDEMASKINER i ISLAMS MILITÆRSTRATEGI,så SKAL et EROBRINGSTOGT i et fremmed LAND ikke STOPPES af hensyn til kvinder.Et drab i NY og NÆ,på en DATTER,får de unge kvinder til,at bære TØRKLÆDE ,og gifte sig,med FÆTTEREN hjemme fra LANDSBYEN.De forstår BUDSKABET. En FAR der ikke TØR beskytte sin DATTER mod ISLAMS  SHARIALOV ,er efter DANSKERNES  OPFATTELSE en KUJON,der IKKE  EJER nogen ÆRE.

GØGEUNGE - EFFEKTEN
PENSIONS - OPSPARINGEN

KONKURRENCE er godt,mener mange LIBERALISTER.Vi har efter min opfattelse 3 SLAGS MUSLIMER,som konkurrerer om HERREDØMMET her i EUROPA. Det er TYRKISKE MUSLIMER og SHEA,MUSLIMER fra IRAN og SUNNI--MUSLIMER fra SAUDI-ARABIEN. De har invisteret PENGE i MOSKEER ,lærebøger om ISLAM og i KORAN-SKOLER.Nu venter de bare på,at GØGEUNGE-EFFEKTEN går igang,og venter på,at  MUSLIMERNE er i FLERTAL i DANMARK,ligesom det er SKET i 56 ANDRE LANDE og så OVERTAGER SHARIALOVGIVNINGEN MAGTEN i DANMARK,og INVESTORERNE fra TYRKIET og IRAN og SAUDIARABIEN kan nu FLYTTE til DANMARK og INDKASSERE deres PENSIONSOPSPARING. DERES PENSIONSINVISTERING. I NORDAFRIKA,er BEFOLKNINGSTILVÆKSTEN OTTE-DOBLET på 100 år til 200 MILLIONER  MUSLIMER,så der er rigeligt med SOLDATER  eller MARTYRER og tage af,FOR at kunne OVERTAGE DANMARK ,således at INVESTORERNE kan NYDE deres PENSIONS-INVISTERING.

EN FATWA  ØKONOMI

Enhver HÆR i et fremmed land,har NATURLIGVIS FJENDER,nemlig DEM,der ser FAREN,før alle de ANDRE,og de skal naturligvis RYDDES af VEJEN. Det skal gøres således,at det KOSTER HÆREN mindst muligt ØKONOMISK,og den USKYLDIGE MENIGHED ,kan naturligvis ikke STILLES til ANSVAR for noget,en enkelt FANATIKER gør. En FATWA er en DØDSTRUSSEL,der samtidig skaber FRYGT,og FRYGT lammer ens HANDLINGS-AKTIVITET. Vi ved at IBN WARRAQ og SALMAN  RUSTI  har overlevet  DØDSTRUSSELER i form af en FATWA. Det viser,at DANMARKS POLITIKERE på CHRISTIANSBORG (ENDNU) har fat i den LANGE ENDE,her i DANMARK,selv om FJENDEN er her i LANDET. Den seneste FATWA eller DØDSTRUSSEL er rettet imod ( KURT  WESTERGAARD ),som må gemme sig,i sit EGET FÆDRELAND ,uden at have OVERTRÅDT DANSK LOV. Det viser OGSÅ,at POLITIKERNE ikke har FULD KONTROL over SIKKERHEDEN i DANMARK (ENDNU) I AMSTERDAM blev THEO VAN GOGH myrdet,den 2 november 2004 fordi han indspillede filmen SUBBISSION med tekster af AYAAN HIRSI ALI,og hende er der nu udsendt en FATWA imod,altså en DØDSTRUSSEL.

GLOBAL  INDFALDS- VINKEL TIL ISLAM    

OICs  sammenslutningen af muslimske 56 lande eksisterer i virkelighedens verden,og erkendelsen af denne VIRKELIGHED,bør der stilles SPØRGSMÅL. Hvordan har ISLAM erobret disse 56 LANDE ???- - - ???  HVORFOR VINDER MUSLIMERNE ALTID TIL SIDST. Jeg håber,at den Danske FORSVARSKOMMAMDO  FORSKER  i  DETTE  SPØRGSMÅL,ud fra en GLOBAL INDFALDSVINKEL ??? - - -`??? Jeg mener også,at VIRKELIGHEDENS  BEGIVENHEDER, omkring ISLAM i nyere tid,BERETTIGER min TEORI OM,at KORANEN i VIRKELIGHEDEN er en (( MILITÆR--ANGREBS--MANUAL ))  Jeg mener også,at TALLENES  TALE,som findes på (
www.pokerpartiet.dk)  berettiger TEORIEN OM,at KORANEN er ANVISNINGER PÅ,hvordan ISLAM indtager et FREMMED  LAND.

HADET
DE USKYLDIGE
FJENDER

IMAMEN er officeren,der ALTID skal sørge for,at HADET  ALTID STOR-TRIVES,især hos de helt unge,og derfor SKAL der være nogen at HADE,og her har ISLAM valgt at HADE USA,og det sker hos MUSLIMER over HELE JORDKLODEN.ALLE muslimer HADER USA. HVORFOR ??? - - - ??? Fordi  ISLAMS menighed,ABSOLUT IKKE,må have lov til,at SPØRGE,om der er noget FORKERT ved ISLAM. En anden GRUND er,at ISLAM som MILITÆRSTRATEGI skal holdes i gang,og der er HADET både BENZINEN og DRIVKRAFTEN. ((ISLAMS MENIGHED ))
er de USKYLDIGE  TROENDE MENIGHEDER,der ikke ved,at de en del af en MILITÆR STRATEGI. Det som vi DANSKERE skal UNDGÅ,det er,at lade vores VREDE gå ud over USKYLDIGE MENNESKER. De skal INTEGRERES i VORES Danske Samfund,hvis de er VILLIGE TIL,at respektere de LOVE,som bliver VEDTAGET på CHRISTIANSBORG.De eneste,som vi overvejer,at RYKKE HOVERDERNE AF,det er IMAMERNES HOVEDER,foreløbig nøjes vi med,at gemme deres ADRESSER. Vi DANSKERE er et ROLIGTog BESINDIGT FOLKEFÆRD,der absolut ikke ønsker VOLDELIGE KONFRONTATIONER, men for mange BILAFBRÆNDINGER,og VOLD i bestemte KVARTERER i BYEN,kan jo tvinge os BLÅØJEDE DANSKERE til KONKRETE HANDLINGER. Jeg håber også,at MUFTIERNE,forstår,at vi normalt,er et fredeligt FOLKEFÆRD,der ikke ønsker utidig VOLD,der kan gå ud over USKYLDIGE MUSLIMER og andre USKYLDIGE MENESKER.
www.islaminfo.dk   www.sappho.dk 


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE