KRIMINELLE DANMARK
KRIMINELLE DANMARK www.fornyelsespartiet.dk

STAKKELS  DANMARK  23--02--2008

DANMARK er KRIMINEL.  DANMARK har ANERKENDT KOSOVO imod FNs internationale LOV. I hele den ARABISKE VERDEN,er MUSLIMER FORNÆRMET over MUHAMMED-TEGNINGER. DANSKE LANDBRUGSPRODUKTER BOYKOTTES i ARABISKE LANDE. INTERNT i DANMARK er der ild i GADERNE. EU mangler stadig en godkendelse af IRLAND,før det kan træffe NYE beslutninger.

DANMARK  og  DEMOKRATIET

Som DANSK STATSBORGER,så er jeg IMOD GODKENDELSEN af KOSOVO. Her BURDE vi DANSKERE have haft en FOLKEAFSTEMNING. Når NØRREBROs IMAMER KRÆVER NØRREBRO for et SELVSTÆNDIGT LAND,så kan vi ikke henholde os til FNs  INTERNATIONALE  KONVENTIONER,for dem har vi selv BRUDT.

HVAD GØR VI NU
VI  KÆMPER

Da DANMARK fulgte USA ind i IRAK,der var der partier,der mente,at FN-KONVENTIONER blev OVERTRÅDT. Nu har de SAMME PARTIER, ikke så travlt med,at RÅBE HØJT om FN KONVENTIONER,nu hvor DANMARK ANDERKENDER KOSOVA. Som DEMOKRAT i DANMARK  må jeg selvfølgelig,give min OPBAKNING til den siddende V-K regering i KAMPEN IMOD de ydre FJENDER,men jeg gør det med ( DÅRLIG  SAMVITTIGHED ) Lad os få en DEBAT om KOSOVA,og derefter en FOLKEAFSTEMNING,om DANMARK virkelig mener,at KOSOVO skal løsrives fra SERBIEN imod FNs  INTERNATIONALE  KONVENTIONER.

HELLE-PLANEN
RETTIDIG OMHU

Internt i DANMARK,må vi også tænke på FORSVARET af vores DANSKE DEMOKRATI . VIRKELIGHEDEN internt i DANMARK viser,at der i ugen der gik,har været 712 mindre brande og 24  STORE  BRANDE og  134 Anholdelser,hvoraf 46 kom for en dommer,og 30 blev fængslet.JEG VED GODT,at denne pyromani endnu,er under BAGATELGRÆNSEN,men vi må INTERNT,begynde,at forberede os PÅ,hvad der venter os DANSKERE om en 10 til 15 år FREM i TIDEN. Det må være SOCIALDEMOKRATIET,der styrker det DANSKE SAMMENHOLD i den brede MIDDEL-KLASSE. Det må være HELLE THORNING-SCHMIDT,der finder en HELLE-PLAN frem,og viser RETTIDIG  OMHU,og SAMMENHÆNGSKRAFT,således at vi DANSKERE har SAMMENHOLDET,når SLAGET for DANMARKS DEMOKRATI skal FORSVARES  INTERNT ???

Angrebene kommer også fra FN. Besøg www.durban2.dk
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE