SUPER VILLY
SUPER VILLY www.fornyelsespartiet.dk

SUPER  VILLY  21-02-2008

Den 19-02-2008 havde  SUPER  VILLY  SØVNDAL følgende udmelding og opfordring til Hizb-ut-Tahrir under følgende overskrift.

Hizb-ut Tahrir   I  ER GÅET FORKERT.

Hizb-ut-Tahrir er ikke alene galt afmarcheret i er gået forkert.Hvis de er så fladpandede ,at de virkelig ønsker KALIFATET og SHARIA indført,så er de ganske enkelt kommet til det FORKERTE LAND.De har intet,at GØRE i DANMARK,og de vil ikke opnå det de stræber efter.
Jeg har med årene lært mig,at man skal vælge sine kampe med omhu.Så et godt råd til Hizb-ut-Tahrir -- IKKE VENSKABELIGT,men ikke destro mindre DYBFØLT,at de med FORDEL,kan søge andre GRÆSGANGE.

Der er --HVILKET i SIG SELV er TRAGISK --  lande, der er meget tættere på disse TOSSERS ((våde)) DRØM.Så hvis i ønsker et KALIFAT eller SHARIA,så er potentialet meget,meget større i foreksempel IRAN og SAUDI-ARABIEN.Så herfra en klar melding : I må videre,og det kan kun gå for langsomt.

Derfor er min melding til Hizb-ut-Tahrir og  deres tilhængere -- herunder åbenbart talsmanden fra ISLAMISK TROSSAMFUND,som gladelig har marcheret ved en demonstration arrangeret  af Hizb-ut-Tahrir : FIND ANDRE GRÆSGANGE.Jeres forehavende har intet perspektiv,og ingen fremtid i DANMARK.

Jeg er også træt af dem ; ((Lad os derfor  sende en besked.)) JERES ÅNDSFORMØRKEDE IDIOTI, har ingen gang på jord,for i længden vil ingen leve i UFRIHED og UVIDENHED i jeres patetiske UBEHJÆLPSOMHED.

Disse var ordene fra SUPER VILLY , SFs LEGENDARISKE FORMAND  den 19. februar 2008. 

NÆGTER AFSTAND til Hizb-ut-Tahrir.

Danske Politikere med SF  Formand  SUPER VILLY SØVNDAL i spidsen,som FRONTFIGUR,tager MEGET KRAFTIG AFSTAND  FRA,den ISLAMISKE BEVÆGELSE ((Hizb-ut-Tahrir))
Samme afstand vil det ISLAMISKE trossamfund IKKE TAGE.Tros-samfundet holder en dør ÅBEN,og mener ,at de 2 foreninger godt kan samarbejde,lyder det fra KASSEM AHMAD.
KASSAM AHMAD er den seneste tid blevet kraftigt KRITISERET,for at gå i forreste linie  i fredagens Hizb-ut-Tahrir-demonstrationen den 15-02-2008
Det skete for,at vise de unge,at man godt kan demonstrere sin UTILFREDSHED på fredelige måder,siger han i dag ,den 21-02-2008

DEMONSTRATION  PÅ  EU--DAGEN  09-05-2008

ANDEN VERDENSKRIG sluttede i EUROPA den 9. maj 1945,og det er blevet besluttet,at den (( 9 MAJ)) fremover er erklæret for EUROPA-DAG. Lad os derfor, her i DANMARK følge VILLY SØVNDALS opfordring og (( SENDE DEM EN BESKED )) igennem en LANDSDÆKKENDE  DEMONSTRATION  på EUROPA-DAGEN ,((den 9. maj)) og til STØTTE for DEMOKRATISK LOVGIVNING. Derfor OPFORDRER jeg (( til opbakning af VILLY SØVNDAL og DANMARKS GRUNDLOV)),at der planlægges DEMONSTRATIONER,med dette FORMÅL over hele DANMARK.

OPFORDRINGEN  ER TIL  ALLE  DEMOKRATER

Jeg foreslår ANDERS FOGH RASMUSSEN og PIA KJÆRSGAARD og VILLY SØVNDAL og BENDT BENDTSEN og MARGRETHE VESTAGER og NASAR KHADER og HELLE THORNING-SCHMIDT og JOHANNE SCMIDT-NIELSEN,som partiledere i FÆLLESSKAB bliver enige om,at ARRANGERE en DEMONSTRATION,til OPBAKNING af DEMOKRATIET.Det kunne være med følgende PAROLE.

NEJ til SHARIALOVGIVNING ---JA til FOLKESTYRET

Kære PARTI-LEDERE,kan i klare,at ORGANISERE en sådan LANDSDÆKKENDE ((FREDELIG DEMONSTRATION )) og få jeres MEDLEMMER og andre TILHÆNGERE på gaden til ( DEN 9 MAJ ) ??? - - - ???  I dag den 21--02--2008 er der cirka 78 dage til (( AT BEVISE ))  at i kan ARRANGERE en DEMONSTRATION,som giver den DEMONSTRATION,som Hizb-ut-Tahrir ARRANGEREDE BAGHJUL. KAN i DET ???  - - - ???  VIL i DET  ??? - - - ???

 HARALD  BØRSTING  LO

Vil HARALD BØRSTING opfordre sine MEDLEMMER til ,at støtte en DEMONSTRATION  9 maj,for at STØTTE kampen mod AFBRÆNDING af SKOLER og afbrænding af BILER og imod SHARIALOVGIVNING og FOR DEMOKRATIET ??? - - - ??? Hvilken holdning har ARBEJDS-GIVER-FORENINGER til en så¨dan DEMONSTRATION på EUROPA-DAGEN den 9 MAJ. Har de MEDLEMMER,der vil med ud på gaderne,og DEMONSTRERE ??? - - - ???  Kan DANMARK samles om,at DEMONSTRERE  for GRUNDLOVEN een GANG om ÅRET ??? - - - ???

HISTORIE-SKRIVNING

Som vi alle ved,så er det sejrherrerne der skriver HISTORIEN.Nu er der en bestemt slags HISTORIESKRIVNING,der har min interesse (NEMLIG) hvor stor har indvandringen af muslimer været ??? . . . ??? til EUROPA siden 1945 ???  - - - ??? Hvor mange MOSKEER er der bygget i EUROPAS  27  EU-LANDE siden ANDEN VERDENSKRIG SLUTTEDE i 1945, og HVEM,har financeret bygningen af disse MOSKEER ??? - - - ???
 
SUPERHELTEN   KURT  VESTERGAARD

Her i DANMARK har vi YTRINGS-FRIHED og TEGNEFRIHED,og denne GRUNDLOVSIKREDE  RET,   er der nogle MUSLIMER her i DANMARK,der ikke vil respektere.Det har betydet,at KURT VESTERGAARD har modtaget DØDSTRUSLER,for at  bruge sin GRUNDLOVS-SIKREDE RET, og derfor ER NØDT TIL,at bo på HEMMELIGE STEDER,og med LIVVAGTER til SIN BESKYTTELSE (( UDEN )) at have brudt LOVEN i SIT EGET FÆDRELAND. 

EVIG  TÅLMODIGHED

Hvor længe vil vores FOLKETINGSPOLITIKERE på CHRISTIANSBORG finde sig i,at DANSKE STATSBORGERE TRUES på LIVET,af RELIGIØSE YDERLIGGÅENDE MUSLIMSKE FANATIKERE,således,at de må GEMME SIG for MORDTRUSLER i deres EGET  FÆDRELAND  uden at have OVERTRÅDT DANSK  LOVGIVNING ??? - - - ??? Har vore POLITIKERE på CHRISTIANSBORG (( EVIG TÅLMODIGHED )) ??? - - - ???  Personlig  synes jeg,at en landsdækkende DEMONSTRATION for DEMOKRATIET og som er BESLUTTET af ((ALLE )) CHRISTIANSBORGS POLITISKE PARTIER, til at finde sted  ((den 9 maj ))  er et GODT SIGNAL at sende. Det er jo NATURLIGVIS jer POLITIKERE inde på CHRISTIANSBORG,der i sidste ende BESLUTTER,om i vil høre denne (( MIN BØN )) til jer.Kan i arrangere en DEMONSTRATION,der giver ((Hizb-ut-Tahrir))s Demonstration BAGHJUL ??? - - - ???  I dag,den 22 februar,har jeg givet udtryk for dette ønske. Jeg spejder med stor spænding ind i den nærmeste fremtid.

ENSRETTE  TANKEGANG  22--02--08 ???

Når jeg.den 22.februar 2008 kan læse på TV2--NYHEDERNES TEKSK-TV,at EGYPTEN forbyder VESTLIGE AVISER,på grund af KURT  WESTERGAARDS MUHAMMEDTEGNING,kan det så være FORDI,at Muslimers TANKEGANG i deres HJEMLANDE,er så ENSRETTET,at deres MENIGHEDER,ikke må OPLYSES,for så risikerer IMAMERNE,at deres TROENDE TILHÆNGERE begynder at TÆNKE  ??? - - - ??? ENDDA HELT PÅ EGEN HÅND ??? - - - ??? Er det IMAMERNES STORE FRYGT ??? - - - ??? KURT WESTERGAARDS tegning af MUHAMMED med en BOMBE i sin TURBAN sybboliserer jo kun,hvad mange DANSKERE  TÆNKER,at muslimer kun tænker på,at SPRÆNGE BOMBER,der slår flest mulige TILFÆLDIGE MENNESKER IHJEL. Denne TANKEGANG INSPIRERES,når vi går ind på
www.terror.fredogfrihed.dk ,og ser hvad RELIGIONEN ISLAMS TILHÆNGERE ((allerede )) har PRÆSTERET i VIRKELIGHEDENS verden fra 1992 og frem til den 11  JUNI  2006. Der er senere end 2006 SPRÆGT flere SELVMORDSBOMBER AF i ISLAMS NAVN,men HVEM ORKER,at blive ved med,at TÆLLE alle disse OFRE for BOMBER ,der er SPRÆNGT i ISLAMS  NAVN. UNDSKYLD,at vi her i VESTEN har den opfattelse,men når der INGEN MUSLIMER ER,der har taget AFSTAND FRA DISSE SELVMORDSANGREB ,så er det altså MIN OPFATTELSE,at vi her i EU,kun kan TAKKE vores efterretningsvæsener for,at det FORELØBIG kun er gået ud over MADRID og LONDON,med hensyn til BOMBE-SPRÆNGNINGER af TILFÆLDIGE USKYLDIGE  MENNESKER her i ((VORES))  EU-LANDE.

ER  DET RIGTIGT    KIM MØLLER ???    BESØG EVT 
www.uriasposten.net

Vore FOLKEVALGTE  POLITIKERE på CHRISTIANSBORG stiller jævnligt, FORSKERE  forskellige SPØRGSMÅL,fordi VIDEN, naturligvis skal  FINDES,hvor der FINDES VIDEN. Jeg har fundet følgende OPLYSNING,men er denne OPLYSNING KORREKT. Det tror jeg,at ISLAMFORSKER  Hr  KIM  MØLLER kan svare på. Her er det løse rygte.Er det rigtigt,at der i FRANKRIG er OPRETTET et privat UNIVERSITET i 1990,af UNIONEN af ISLAMISKE organisationer i FRANKRIG ??? Er det rigtigt,,at der i UNIVERSITETETS  VIDENSKABELIGE RÅD sidder 5 imamer fra SAUDI-ARABIEN og 2 fra SUDAN,med en RELIGIØS AUTORITET ,som er formand for RÅDET,ved navn ((Yusuf al-Qaradawi)) Hvad betyder det for DEMOKRATIET i EU ??? - - - ???   Er der flere af sådanne KONSTRUKTIONER i vore 27 EU-LANDE, og hvis der er,HVOR findes de  ??? - - - ??? , og hvad betyder det så for DEMOKRATIETS videre UDVIKLING i ((vores )) 27 EU-LANDE ??? - - - ???    www.islaminfo.dk    www.siaddk.wordpress.com     www.sappho.dk   

KÆRE  SF-ere

Jeg vil foreslå, at i besøger dette internet-leksikon om KORANENS INDHOLD 
www.islaminfo.dk   og læser, hvad der står under disse overskrifter.

KVINDER = ÆGTESKAB = BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM.

Måske var jeres Partiformand,  SUPER VILLY Klar over, at hvis medlemmerne i SF skulle få sine medlemmer til, at focusere på virkeligheden og indholdet i KORANEN, så var det nødvendigt, med en ærlig og markant udtalelse. Hvem kan vide dette, ud over SUPER VILLY personligt ???

Hvad sker der, når islams sharialove afløser Danmarks Grundlov ???
Måske dette = http://www.youtube.com/watch?v=3OOYvAzboUc 

Kun vore politikere ved, om det sker inden = 1. oktober 201622. januar 2010

kunne man høre om en pige i et muslimsk land, der er idømt ( 90 piskeslag ) for, at tale i mobil-telefon i en time. Jeg husker ikke navnet på det muslimske land. Denne oplysning så jeg på = DR2/UDLAND = 22. januar 2010. www.Google.dk 
Olysningen kan sandsynligvis verificeres på DR2/udland.Det ser ud til, at der var stor ( fremtidsvids-viden ), bag SUPER VILLY,S kontante udmelding til = Hitz-ut-tahrir. Jeg kan naturligvis ikke udtale mig om SF- MEDLEMMERNES analytiske indfaldsvinkel til virkeligheden, men, det kræver stor tålmodighed også, at vende en Politisk SUPER-TANKERS medlemmers debat-kultur.Besøg evt. også    www.kulturpartiet.dk 
                                                             


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE