SOCIALPOLITIK
SOCIALPOLITIK www.fornyelsespartiet.dk


SOCIALPOLITIK  LANGHUSE

Fremtidens socialpolitik bør bygges op omkring LANGHUSE.,hvor der i hver bygning er plads til mellem 100 og 120 beboere,og der skal være en gruppe af langhuse på 10 til 12 langhuse.Desuden et langhus,som bruges af de tilknyttede ansatte personligheder.Så som pædagog, gartner,(stedets leder),en diætisk,en idrætsvejleder med mere.Alle der bor der,SKAL,arbejde 4 timer dagligt.

NYTTEHAVER

I forbindelse med byggeriet ,skal der være nyttehaver,hvor beboerne selv skal dyrke de frugter og grøntssager som de spiser.Beboerne skal også selv lave deres mad,og opvasken følger naturligvis med.Der skal være steder,hvor de dyrkede afgrøder kan opbevares,og nogle hele vinteren.Det kræver naturligvis,at den avsvarlige leder fordeler arbejdet,efter en turnus-ordning.så alle lærer alt,også børnene.

REGIONER
ØKONOMI

Der skal bygges LANGHUSE,i alle 5 regioner i DANMARK,og det bliver REGIONERNE,der får det OVERORDNEDE ØKONOMISKE ANSVAR.ENERGI. Disse LANGHUSE skal naturligvis have solceller,og opvarmes efter økologiske og energimæssige principper.Enhver Dansker,der ønsker at bo på i et sådant langhus,har krav på,at bo i et langhus,så længe vekommende klarer sin arbejdsmæssige tørn.Hvis en mor bliver smidt ud af lejligheden,med sine 2 eller 3 børn,så har hun automatisk (ret til) at bo i et LANGHUS.En forretningsmand,der går fallit,har også denne BORGER-RETTIGHED.

SKOLEGANG

Der skal være tilknyttet en skolelærer,eller skolelærerinde,som går rundt til alle skolebørn,når de er kommet fra skole,som hjælper dem med lektier,hvis der er noget de ikke forstår.Det kan jo være,at et barn,bliver fjernet fra sine forældre,og så kan et LANGHUS bruges som midlertidig løsning.Mange socoalt belastede,skal fra dag 1 vænne sig til,at der er pligter,nemlig 4 timers arbejde HVER DAG.

En EU-MODEL

Hvis denne model,efter nogle få år,kan kaldes en succes,så kan det jo være,at denne sociale model kan bruges i nogle af de andre 26 EU-LANDE   ??? - - - ???

HELLE-PLANEN
LANGHUSE

HELLE-PLANEN har selvfølgelig mange fordele,for de svageste i samfundet,og for dem,der har forbigående økonomiske problemer.I stedet for ,at de skal ((isoleres enkeltvis)) så kommer de sammen med ligestillede,og starter straks med 4 timers dagligt arbejde,så de holdes igang ,så de er klar til arbejdsmarkedet.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE