Velkommen til hjemmesiden
Velkommen


        ER DU DANSKER   ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/  


      VIL DU FORSVARE = DANMARKS GRUNDLOV = MED DIT LIV ???


FORMÅL 14-02-2008

Formålet med at starte denne hjemmeside er,at jeg ønsker at bevare vores Danske Demokrati,og leve efter de LOVE,som vedtages af  vores DANSKE  POLITIKERE på CRISTIANSBORG. Efter min opfattelse,er enhver MOSKE der findes i DANMARK og EU en LOVBYGNING for SHARIALOVGIVNING. Derfor ønsker jeg,at der ikke skal bygges flere MOSKEER i DANMARK og i EUs  27 NATIONALSTATER.

MIN  PÅSTAND

Min påstand er,at enhver MOSKE,der ligger i en af EUs 27 NATIONALSTATER,er en RETSBYGNING for SHARIALOVGIVNING. Jeg kan tage fejl ??? - - ???  Bedøm det selv.Din hjerne kan TÆNKE FRIT endnu,så hvorfor ikke NYDE øjeblikket ??? - - - ??? Måske bør vi danskere ØNSKE,at leve under SHARIALOVGIVNING og SKROTTE vores DANSKE FOLKETING og EU-PARLAMENTET. Det sker vel først,når halvdelen af den DANSKE  BEFOLKNING er MUSLIMER.Der ligger jo en FREMTID forude,og vi har jo lov til (EFTER VORE LOVE)  ((ENDNU)),at forsøge,at planlægge  FREMTIDENS DANMARK.

INGEN 
VOLD

For der IKKE,skal ske MISFORSTÅELSER,så tager jeg AFSTAND fra ((ENHVER FORM FOR VOLD IMOD MUSLIMER)) Vi der tilhører den oprindelige BLÅØJEDE danske befolkning,vi har opbygget et VELFÆRDS-SAMFUND,og det er vores RET,at være STOLTE af vores RESULTAT. Denne udvikling er sket fra 1945,gennem en 48 timers arbejdsuge,og ekstra job ved siden af.Nu er det POLITIKERNES OPGAVE,at FORSVARE  RESULTATET igennem BEGAVET LOVGIVNING. Kan vore DEMOKRATISK VALGTE POLITIKERE IKKE klare denne OPGAVE,så må vi NATURLIGVIS finde os i,at leve under SHARIALOVGIVNING.
sådan er det. TILFÆLDIG VOLD LØSER INTET. ((VI)) der tilhører den sociale middelklasse og nedefter,skal naturligvis ORGANISERES,af vore folkevalgte POLITIKERE,til forsvar for vores DEMOKRATI,hvis de ELLERS GIDER ??? - - - ???  Vore POLITIKERE må selv overveje,om det er SANDSYNLIGT,at deres BØRNEBØRN,skal vokse op under CHRSTIANSBORG-LOVE eller SHARIALOVGIVNING ??? - - - - ???

MUSLIM WORLD LEAGUE 
OPFORDRING

Jeg vil opfordre dig,til at gå ind på GOOGLE, og søge efter (muslim world league) og blive klogere.Jeg (Poul Leo Nielsen) alias (Saxo-Poul) har denne opfattelse,at MOSKEER er muslimernes MAGT-BASER.Prøv derfor,at søge på google efter MUSLIM WORLD LEAGUE og prøv at tælle,hvor  mange MOSKEER i kan finde på denne GOOGLE-MISSION,og MÅSKE,kan det være interesant at VIDE,hvor mange MOSKEER der findes i EUs 27  NATIONALSTATER ??? - - - ??? HELD og LYKKE med jeres personlige EFTERFORSKNING efter KONKRET VIDEN.

MIN GLOBALE 
OPFATTELSE

Det er min OPFATTELSE,at der inden for ISLAM,findes et HEMMELIGT BRODERSKAB af RELIGIØSE FANATIKERE.Det skal NATURLIGVIS IKKE ,gå ud over USKYLDIGE ISLAMER.Bare fordi TILHÆNGERNE af ISLAM,lever efter en religion,der ifølge SHARIALOVGIVNING giver dem RET TIL,at slå os VESTERLÆNDINGE IHJEL,så er jo ikke ensbetydende med,at de SLÅR OS IHJEL,og derfor skal vi IKKE fremture med VOLD imod USKYLDIGE MUSLIMER (fordi),efter vores DEMOKRATISKE  LOVGIVNING er ENHVER  USKYLDIG,indtil det MODSATTE er BEVIST. DERFOR bør vi LÆRE,at selv om,der bliver forsøgt MYRDET en TEGNER,så må vi ikke lade USKYLDIGE undgælde ??? - - - ??? Vore POLITIKERE har efter min OPFATTELSE lov til at FORBYDE dyrkelse af RELIGIONEN ISLAM i ((DANMARK og EU)) ,indtil at SHARIALOVGIVNINGEN og TROEN er blevet ADSKILDT.OM vore POLITIKERE VÆLGER en sådan LOVGIVNING,vil sikkert afhænge af,hvordan unge der kommer i MOSKEERNE opfører sig i det OFFENTLIGE RUM.

MADRID
LONDON

Vi har nu set religionen ISLAM udfolde sig her i EU,inspireret af SHARIA-LOVGIVNINGEN i MADRID og LONDON.Hvis et nyt TERROR-ANGREB sker i et EU-LAND ,ligesom i MADRID og LONDON sker IGEN,så er det jo MULIGT,at vore politikere her i EU,ganske enkelt vil FORBYDE  SHARIALOVGIVNING ved LOV ??? - - - ???  Siden 1992 har der været selvmords-attentater i følgende lande.ARGENTINA og INDIEN og ARGENTINA og ÆGYPTEN og SAUDI-ARABIEN og KENYA og TANZANIA og YEMEN og ISRAEL og USA og INDONESIEN og RUSLAND og BALI og FILIPPINERNE og IRAK og PAKISTAN. Inspirationen fra ISLAM,til, at bruge SELVMORDS-BOMBERE,sker over store områder her på JORDKLODEN,Det betyder,Hvis denne inspiration fra ISLAM breder sig,så må vore POLITIKERE igennem LOVGIVNING finde NYE  LØSNINGER.Ovenstående oplysninger er fundet på
   se under terroens ofre og derefter under angreb.

OVENSTÅENDE 
VIRKELIGHED

Jeg er af den opfattelse,at OVENSTÅENDE VIRKELIGHED,taler sit eget TYDELIGE SPROG.De mange TERROR-AKTIONER,der har fundet sted,i den muslimske verden,og som også har nået til NEW  YORK og LONDON og MADRID uden for den muslimske verden,vil vi naturligvis ikke finde os i,her i EUs  27 NATIONALSTATER.Vi ved,at det er IMAMER og MULLAER der fra MOSKEER ,opfordrer til VOLD mod os VANTRO. Derfor er jeg også tilhænger af de TANKER,der foregår i visse POLITISKE kredse.Hvis der igen i EU sker et ANGREB,der ligner det,der er SKET i LONDON og MADRID,så udvises alle IMAMER og MULLAER,der ikke er født i DANMARK og i EU. ALLE andre IMAMER og MULLAER skal aflevere indholdet af deres RELIGIØSE TALER til vores FÆLLES (EU-EFTERRETNINGSVÆSEN) til KONTROL . Hvis der opfordres til VOLD i disse RELIGIØSE TALER i disse FREDAGSBØNNER og andre taler i EU ,så vil der blive taget INIATIV til FÆLLES EU-LOVGIVNING,der gør det STRAFBART at OPFORDRE til VOLD i MOSKEER.På den måde undgår vi her i EUROPA,at USKYLDIGE MUSLIMER bliver STRAFFET. Selvfølgelig foregår der i nogle POLITISKE PARTIER,tanker om LOVGIVNING  imod andre organisationer,der OPFORDRER til VOLD i EU-LANDE.   Mere kan IKKE røbes her.

                                                                               
MØDRE

Kære mødre,ISLAM er ude efter dine børn,og vil omvende dem til ISLAM. Hvis det ikke er dit ønske som mor,så skal du oplyse dit barn,meget grundigt i 12 års alderen og frem om,hvorfor dit barn ikke skal omvende sig til Islam.Urolighederne i disse dage med biler sat i brand,viser hvorfor,vi ikke har respekt for budskabet,som udgår fra Moskeerne.Der hvor sharialovgivningen styrer samfundet,der vil en dreng,der fortryder,og vil forlade ISLAM igen,der er der DØDS-STRAF ,hvis din søn tager en sådan beslutning.Få saglig viden om ISLAM på 
www.sappho.dk   ,så du har viden,du kan fortælle dine børn.

OPTØJER 
17-2-2008

17-02-08. Her til morgen må jeg på DRs tekst-TV læse,at der raser en VOLDSOM BRAND på TINGBJERG SKOLE ved KØBENHAVN. Vi Danmarks befolkning,må også konstatere ,at de seneste uroligheder SANDSYNLIGVIS har PÅDRAGET det DANSKE SAMFUND en EKSTRA udgift på over 100 millioner kroner. Vi kan glæde os over,at de PÅSATTE BRANDE ikke har kostet MENNESKELIV. Ellers ser jeg ikke meget,som DANMARKS INDBYGGERE kan GLÆDE sig over,ved disse KONKRETE HANDLINGER,der er inspireret af SHARIALOVGIVNINGEN i ISLAM,som jo KRÆVER  FULD LYDIGHED, af ALLE,anderledes RELIGIONER,og af ALLE ANDRE der ikke UNDERKASTER sig SHARIALOVGIVNING.  Rigtige POLITIKERE,kan ikke UNDGÅ,at KONSTATERE denne VIRKELIGHED.  Hvordan vore POLITIKERE,vil reagere,efter de SENESTE OPTØJER det vil fremtiden vise.??? - - - ???

VILLY  SØVNDAL
EN RIGTIG MAND

VILLY SØVNDAL. (( DE MÅ HAVE SPIST SØM))    skrevet    16-2-2008
Det Iranske parlament vil ikke modtage (UDENRIGSPOLITISK NÆVN) på en planlagt rejse til IRAN,medmindre Danske Politikere FORDØMMER MUHAMMEDTEGNINGERNE. Det er Irans Styre,der skal 
FORDØMMES siger SFs formand VILLY SØVNDAL. Sådan taler en MODIG MAND. 

DANSK FOLKEPARTI
DEMOKRATI

Også på
www.180grader.dk kan vi finde et forslag skrevet 16-2-2008,og som er foreslået af MEHDI MOZAFFI og som får OPBAKNING af MORTEN MESSERSCHMIDT og SØREN ESPERSEN .På den Danske finanslov er der afsat 100 millioner,til,at udbrede DEMOKRATIET i MELLEMØSTEN. MEHDI MOZAFFI foreslår,at de 100 millioner Danske kroner,i stedet for,at pengene skal gå til det ARABISKE INIATIV,skal gå til,at skabe RESPEKT og  OPLYSNING om DEMOKRATIET her i DANMARK.Personlig forstår jeg godt,at MORTEN MESSERSCHMIDT og SØREN ESPERSEN vil give deres OPBAKNING til dette FORSLAG,og nu er SPØRGSMÅLET for os vælgere,HVAD mener FOLKETINGETS andre PARTIERs MEDLEMMER til FORSLAG ??? - - - ??? Hvis vi ser på de sidste dage BÅL i gaderne,så er der måske mere brug for RESPEKT for DEMOKRATIET her i Danmark.Hvad mener du ??? - - - ??? 

POLITIET
BRANDVÆSENET

Jeg Poul Leo Nielsen alias Saxo-Poul,vil hermed
ROSE ( POLITIET) for en FORMIDABEL GOD INDSATS imod det ISLAMISKE PLANLAGTE ANGREB på vores DANSKE  DEMOKRATI. TAK
Jeg vil også TAKKE vores (BRANDVÆSEN),for en MODIG og en FORMIDABEL INDSATS i disse dage,fra den 12-02-08 og til og med den 17-02-08. MANGE TAK til POLITIET og BRANDVÆSENET for jeres INDSATS. I har udført et FLOT STYKKE ARBEJDE, som i har RET TIL, at være STOLTE AF.

HIZB-UT-TAHRIR
16-2-2008

Formanden for Hizb-ut-tahrir Fadi Abdullatif udtalte,ytringsfriheden er et forbandet instrument i politikernes hænder (lød det blandt andet fra talerstolen) da Hizb-ut-Tahrir i går arrangerede en demostration på Nørrebro.Omkring 1000 deltog i protestmarchen,der gik fra Nørrebro station kl 15.00 og til Sankt Hans Torv.Kassem Ahmad der er talsmand for ( Islamesisk Trossamfund )blev også set under demonstrationen på Sankt Hans Torv.Fadi Abdullah indtog talerstolentalerstolen,og angreb ytringsfriheden med disse ord.
I Islam har vi pligt til,at sige SANDHEDEN.        
YTRINGSFRIHEDEN er friheden til at LYVE.
Anledningen var efter den politiske-religiøse organisation genoptrykningen af Muhammed tegningen med en bombe i Turbanen.
Endnu engang udsættes vor elskede profet for fornærmelser og overgreb,for at få os til at opgive vores tro,men de vinder aldrig.

MED SVÆRD OG IKKE MED ORD

For at forhindre,hvad Hizb-ut-Tahrir ser. som bevidste krænkelser af Islam,så er det nødvendigt,at omdanne DANMARK til et KALIFAT.Det er alene en stat som KALIFATET der er i stand til,at stoppe krænkelserne imod Islam.En stat der regerer med SVÆRD,og ikke med ORD.En stat der viser prisen for,at fornærme Islam,sagde Fadi Abdullatif,ifølge Politiken.
Ærlig snak er ærlig snak,selv om vi ikke kan lide hvad vi hører.MÅLET for Hizb-ut-Tahrir kender vi nu.Der er ikke stukket noget under gulvtæppet,så nu må vore POLITIKERE tage denne VIRKELIGHED til efterretning,og vi vælgere må overveje,om vi ønsker en fremtid,hvor det er SHARIALOVGIVNINGEN der dømmer. De seneste brande viser en VIRKELIGHED,som kun BLINDE  POLITIKERE ikke kan få øje på,og som de derfor må forholde sig til.

17-2-2008
LIDT  VIRKELIGHED

www.180grader.dk   fandt jeg følgende.En Saudi-Arabisk kvinde står netop til,at blive henrettet,efter at en domstol har fundet hende skyldig i trolddomskunst.
For få måneder siden halshuggede det Islamiske styre en mand for,at have kaldt på djævle.Er det mon sådan KALIFATET virker,når der regeres med SVÆRD og ikke med
ORD ??? - - - ???

17-2-2008
FAMILIE-ÆRE

www.180grader.dk fandt jeg følgende.                                             210 Kvinder,af anden ætnisk oprindelse,har henvendt sig til Politiet,fordi de ikke vil giftes med den mand,som familien har besluttet de skal giftes med.Der er jo Islamer,der myrder deres egne børn,hvis de ikke adlyder deres forældre.Det er jo forældres pligt efter Islam,at dræbe deres datter,hvis faderen ikke kan få datteren til at gifte sig med den familie,han
har lovet hende til.Ellers vil han miste sin ære.                                      Efter vores kultur,så har en mand eller en familie,der dræber deres egen datter tabt al ære.Faktisk kan forældre ikke synke dybere,efter Dansk opfattelse.

LØSE  RYGTER

Er det rigtigt,at den TYRKISKE STAT på verdensplan gennem direktoratet for Religiøse anliggender bestyrer 72.000 MOSKEER og 350 FORLAG.udsender de såkaldte hodjaer gennem Tyrkiske ambassader i Vesten.Er det VIRKELIGHED eller LØSE RYGTER   ??? - - - ???    Er min formodning om,(at disse 72.000 MOSKEER  og 350 FORLAG her i EUROPA ) bruges til,at hverve nye tilhængere til ISLAM og medfølgende SHARIA-LOVGIVNING ??? - - - ??? Spørg
DRs JOURNALISTER. De ved det SANDSYNLIGVIS.
 
KONSTATERING
TIRSDAG 19-02-08
KLOKKEN 06:30;00

På DRs TEKST-TV håber POLITIET denne tirsdag morgen på en stille nat,Siden fredag har POLITIET konstateret 532 mindre brande,og 19 STØRRE BRANDE.Det er hvad vi Danskere kan konstatere er sket på  5  dage. Er disse mange brande mon SPONTANE TILFÆLDIGHEDER ??? - - - ??? eller står der PLANLÆGNING bag disse 532 brande,som har fundet sted i DANMARK på 5 dage  ??? - - - ???  ´Det kan vi LICENSBETALERE ikke VIDE,før end DRs--JOURNALISTER har gravet DYBERE i sagen.Personligt vil jeg vente i ro og mag på DRs  UDMELDINGER ,som naturligvis tager lidt tid.Foreløbig må vi Danskere afvente disse UDMELDINGER fra DR,om disse mange brande,og INDTIL vi bliver lidt mere OPLYSTE,så må vi nøjes med vores egne  
PERSONLIGE  TEORIER.

 SPILDTE 
KRÆFTER

Som formand for
www.pokerpartiet.dk  og for www.oplysningspartiet.dk så synes jeg,Poul Leo Nielsen alias Saxo-Poul, at al den ENERGI der er brugt til disse ILDSPÅSÆTTELSER, at de er SKØNNE SPILDTE KRÆFTER, og at al den ENERGI kan bruges til noget MEGET BEDRE.Det er derfor,at JEG  FORESLÅR 18 MÅNEDERS VÆRNEPLIGT,hvor de unge mennesker lærer den DICIPLIN de har brug for,FOR,at de kan gennemføre den FREMTID,som de ønsker,uden at overtræde den LOVGIVNING,som er vedtaget inde på CHRISTIANSBORG. Jeg har indtryk af,at disse unge mennesker er KVIKKERE end min ÅRGANG fra 1945,så de skal derfor INDKALDES til VÆRNEPLIGTEN som 16 ÅRIGE.De unge mennesker,er efter min opfattelse 2 år mere HANDLEKRAFTIGE end min ÅRGANG fra 1945,men om de er KVIKKERE er jeg i TVIVL om.

SHARIALOVGIVNING

Sunni-muslimerne i SAUDI-ARABIEN og Shi,a-muslimerne i IRAN,de lever jo i  Samfund,hvor der DØMMES efter SHARIA-LOVGIVNINGEN,og derfor har jeg overvejet hvordan ??? disse 532 ildspåsættelser ville være blevet bedømt i disse 2 arabiske lande. ??? - - - ???  Det kan vi Danske licensbetalere ikke VIDE,før end DRs  VILDT DYGTIGE JOURNALISTER,har forsket lidt i denne INDFALDSVINKEL Nu er det jo ikke sikkert,at DRs  VILDT DYGTIGE  JOURNALISTER er interesserede i sådanne HYPOTETISKE spørgsmål,så kære LICENSBETALER,måske får du derfor, ALDRIG et SVAR på dette SPØRGSMÅL - - - ELLER  MÅSKE  ??? - - ??? 

NYTTIGE
IDIOTER

Hizb-ut-Tahrir marcherede fra Nørrebro til Sankt Hans Torv,og holdt en tale for de 1000 der var med i marchen.Hvis de 1000 Hizb-ut-Tahrir-tilhængere nøjedes med denne spadseretur,og nøjedes med,at høre Fadi Abdullaftif kræve SHARIALOVGIVNING og KALIFATET indført,så har de jo ikke gjort noget ULOVLIGT ifølge DANSK LOVGIVNING.Det er dem,der påsætter disse MANGE BRANDE,der gør noget KRIMINELT.Måske er de bare NYTTIGE IDIOTER,der IKKE kender FORMÅLET om hvorfor,de LADER SIG LOKKE,til disse ILDSPÅSÆTTELSER  ??? - - - ???  Disse unge mennesker,der sætter ild på,kæmper for,at indføre SHARIA-LOVGIVNING,og DERFOR,så kunne det være interesant at VIDE HVORDAN,de var blevet dømt for disse ilds-påsættelser,hvis de var født i SAUDI-ARABIEN eller i IRAN,og var taget på fersk gerning  ??? - - - ???  
Om disse unge ilds-påsættere føler sig som NYTTIGE  IDIOTER,det må de jo selv AFGØRE med sig SELV.  

FORESTILLELSE 
taqiyya

Taqiyya er et begreb der betyder FORESTILLELSE eller SLØRING.Enhver troende MUSLIM,har ret til,at bruge dette begreb,for at forsvare ISLAM.Som det er KONSTATERET,så var TALSMANDEN for de MUSLIMER,DER ( DER SELV SIGER) at de respekterer CHRISTIANSBORGS  LOVGIVNING ) med i protest-marchen fra Nørrebro til Sankt Hans Torv.Kassem Ahmad er TALSMAND for ISLAMISK TROS-SAMFUND,men var ivrig deltager,da Hizb-ut-Tahrirs talsmand (Fadi Amdullahtif) TALTE FOR indførelse af ISLAM med SHARIALOVGIVNING samt indførelse af KALIFATET således,at ISLAM kan komme til,at REGERE med SVÆRDET.Da CHRISTIANSBORG-LOVE er UFORENELIG med SHARIA-LOVGIVNING,så virker KASSEM AHMADs to OPTRÆDENER UFORENELIGE,men har han gjort noget forkert efter ISLAMISK  LOV ??? - - - ???  Svaret er NEJ. Han har lov til,at LYVE,for at TJENE ISLAMS SAG.SELVFØLGELIG FORHANDLER vores VK-REGERING med ISLAMISK TROS-SAMFUND og deres Talsmand KASSEM AHMAD,og STOLER på hans ORD.

TROVÆRDIGHED 
19-02-2008

Her i dag 19-02-2008 hørte jeg MORTEN ØSTERGAARD fra de RADIKALE i RADIOEN på DR UDTALE,at efter hans opfattelse,så havde KASSEM AHMAD et stort TROVÆRDIGHEDS-PROBLEM som kræver en god FORKLARING. Når en RADIKAL EVNER,at se,at der her er et TROVÆRDIGHEDS-PROBLEM for en MUSLIM,og i dette tilfælde KASSEM  AHMAD ,så kan dette TROVÆRDIGHEDSPROBLEM kun være KÆMPESTORT. Kære RADIKALE,der er desværre en KÆMPE-FORHINDRING for jeres GLOBALE og ( MEGET  SMUKKE  GLOBALE  PROJEKT ) og det er den SHARIALOVGIVNING som kaldes ISLAM Jeg skal på ingen måde bestemme de RADIKALES POLITIK,men hvis i stadig brænder for jeres GLOBALE  PROJEKT,så bør i mindst læse bøgerne
( ISLAM i VESTEN) og ( I KRIGENS  HUS ) skrevet af forfatterne HELLE MERETE BLIX og LARS HEDEGAARD og TORBEN HANSEN hvis i ikke allerede har gjort det ??? - - - ??? Hvis i RADIKALE også har KVIKKE  HJERNE-CELLER, så kan det også være interesant,at læse bogen (  VEJEN TIL DAMASKUS ) skrevet af KIM MØLLER. Desværre er det klogt,at føre POLITIK,ud fra VIRKELIGHEDENS KENDSGERNINGER,og ikke ud fra
SMUK ØNSKETÆNKNING. Måske MARGRETHE VESTAGER vil bede sine partifæller om,at SKAFFE mest mulig VIDEN om ISLAM,og derefter korrigere sin POLITIK efter den OPNÅEDE VIDEN. Jeg vil erkende de RADIKALES  ERKENDELSE,når partiet peger på PIA KJÆRSGAARD  som DANMARKS  næste STATSMINISTER.  

GADEKAMPE  OVERTAL

Skal du vinde KRIGEN på GADEPLAN,så er det naturligvis NØDVENDIGT,at være i OVERTAL. Omkring MOSKEERNE er det muslimerne der REGERER på GADERNE. De angriber næsten aldrig,når der er flere end 4 personer.Enlige kan ALDRIG føle sig SIKRE,i disse Områder,hvor der ligger en MOSKE,og det giver også et PSYKISK OVERTAG. Begavede mennesker bliver væk fra disse områder,og de svageste bliver tilbage i boligområdet,og deres SKÆBNE,overlades til MUSLIMERNES FORGODT-BEFINDENDE.(( OIC )) består af 56 muslimske lande.Kan det være på denne måde,at muslimerne har EROBRET DISSE 56 LANDE ??? - - - ??? Er der nogle BLÅØJDE Danskere der kan GENKENDE dette MØNSTER ??? - - - ???

 LINKS  TIL
www.siaddk.wordpress.com


www.sappho.dk    og   og   www.islaminfo.dk   hvis du vil vide lidt mere ???   SERIØST ???

POLITIKERE

Kære Danskere,vi har et SAMFUND,som vi kan være STOLTE af.Der er mange ISLAM-FORSKERE,der har stor viden om ISLAM,og efter min opfattelse,så er det vore POLITIKERES  OPGAVE,især dem,der er valgt ind i FOLKETINGET,at tilegne sig disse forskeres VIDEN,og det kan vore CHRISTIANSBORG-POLITIKERE gøre,ved at læse disse TO bøger
( I KRIGENS HUS ) skrevet af HELLE MERETE BLIX og TORBEN HANSEN og  LARS HEDEGAARD og bogen (  MOD  MØRKET)  skrevet af HELLE MERETE BLIX.Til Danmarks godt 5 millioner indbyggere vil jeg sige, INGEN forhindrer jer i,at søge oplysninger om ISLAM,ved at læse de TO BØGER,som jeg her har anbefalet vore POLITIKERE at læse. GOD FORNØJELSE med LÆSNINGEN.     Saxo-Poul.

KVINDER 
MØDRE

Jeg kan anbefale de "få" kvinder,der endnu ikke har læst bogen MØDOM på MODE. at gøre dette.Bogen er udgivet på Gyldendals Forlag.  GOD LÆSNING.


                                                                                                                              
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE