KARL MARX GENERATIONEN

www.fornyelsespartiet.dk

SPØRGSMÅLET TIL =KARL MARX GENERATIONEN )   www.RadioHolger.dk 

 


 

      ER DU DANSKER  ???  HVORDAN VED DU DET  ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

       VIL DU FORSVARE = DANMARK = MED DIT LIV ???


www.wikipedia.net  www.Google.dk  www.infowars.dk  www.PrisonPlanet.net

Som de fleste socialdemokrater ved = så var det = Karl Marx = der skrev det Kommunistiske Manifest = som er inspirationen til = at socialdemokratiet blev dannet her i Danmark - og i mange andre Nationalstater her i Europa. Derfor dette spørgsmål =

VAR = KARL MARX = I VIRKELIGHEDEN = KOMMUNIST ???

 Karl Marx - Wikipedia, den frie encyklopædi      Citat

Karl Marx' udgav i 1848 Det kommunistiske partis manifest sammen med Engels. Denne bog var et kampskrift som redegjorde for de vigtigste marxistiske idéer og hvis formål var at samle socialisterne i hele verden.     Citat slut.  Det rejser dette spørgsmål =

VAR = KARL MARX = I VIRKELIGHEDEN = KOMMUNIST ???

 


 

Der er = Sandheder = der er svært tilgængelige i Danmark = fordi der er Censur i Danmark. Som bekendt har = Censur Paragraf 266b = eksisteret lige siden 1971. Måske findes der dybere = Sandheder = om = Karl Marx = på dette Link.

Freeman and Texe Marrs ~ Secret Handsigns of the Illuminati 1/2 ...

www.youtube.com/watch?v=pXC9NT55Y1s3. okt 2011 - 60 min. - Uploadet af ThEmIdNiGhTiNtRuDeR
Please support the work of Freeman ~ http://thefreemanperspective.blogspot.com / http://freemantv.whynotnews ...

Hvorfor der er Censur imod = at Socialdemokrater og Kommunister = og de unge der er medlemmer af Enhedslisten = og som har fået mundkurv på gennem ( Censur Paragraf 266b ) det er enten forståeligt ( for dem der forstår ) eller helt uforståeligt foralle andre Unge = der også interesserer sig for = Danmarks fremtid ???

HVILKE = SANDHEDER = UDELUKKER = CENSUR PARAGRAF 266B ???

Det udelukker ikke en analyse = og sammenligning = af Bogens tre Religioner = og en analyse af de tre hellige skrifters lovgrundlag  = som er dem som = indercirklen = bruger som udgangspunkt for global verslig lovgivning. Måske må i godt analysere de 3 forskellige religioners skriftsteder = men de sandheder i når frem til = kan desværre ikke offentliggøres i det offentlige rum = på grund af = Censur Paragraf 266bMan ligger som man har redt = siger et gammelt Dansk ordsprog = som alle mennesker på jordkloden = er velkommen til at bruge.

 


 

På dette = internet-leksikon - kan der læses om Koranens indhold =

www.islam-info.dk     Koranen      artikeldatabase.

www.islam-info.dk
  et internet-leksikon om Koranens indhold.


 

Jødernes helligste skrifter = THE TALMUD = som er den religion som = indercirklen af magtfulde jøder lever efter = det er ikke det = som fortælles til jøder fra ydercirklen = der sandsynligvis betragtes som ( Goyim ) eller ( Goyims ) som resten af jordklodens befolkninger. Jeg har fundet følgende på internettet om jødernes religion =

THE TALMUD

The Talmud = is made up of 63 Books in 524 chapters and is often printed in 18 Large volumes.It was written by rabbis between the years 200 AD and 500 AD. 

The Talmud holds that only jews are true human beings and Gentiles are "Goyim"  ( Meaning cattle or beast ). The following are shocking but exact quotes from the various bokks of "The Talmud".

TALMUD or OLD TESTAMENT

Like you, at one time I belived that the essential difference between Jews and Christians was that the Jews belleved in the Old Testament and the Christians belived in the New Testament.

The truth is

that their "real bible" is

The Talmud.

The Jewish book  " The Mitzbeach"  states that =

"there is Nothing superior to = "Holy Talmud" =

Her bør danske Politiske Partier måske lave research = for at finde de dybere sandheder i jødernes religioner ???  Tilbage til = Karl Marx = var han i virkeligheden ( Frimurer og stormester ) i en satan-kult = tilsvarende den Satan-Kult som = Alex Jones = filmede i Bohemian Grove ???

Order Of Death Final - Alex Jones - YouTube

www.youtube.com/watch?v=uKjHsH4Dg1k24. dec 2009 - 43 min. - Uploadet af Kgallagher01
The most powerful death cult that you've probably never heard of.

KRISTENDOMMEN er forkyndelse af SANDHEDEN

Guds lov = som den står i min Bibel = lyder således =

 

2. Mosebog  Kapitel 20   Vers 3. til og med Vers 17.

Gud talte disse ord: Jeg er Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset.

1. Du må ikke have andre Guder end mig.

2. Du må ikke lave noget gudebillede i form af noget som helst oppe i himlen eller nede på jorden eller i vandet under jorden ! Du må ikke tilbede dem og dyrke dem, for jeg, Herren  din Gud, er en nidkær Gud. Jeg straffer fædres skyld på børn, børnebørn og oldebørn af dem der hader mig; ! men dem, der elsker mig og holder mine befalinger, vil jeg vise godhed i tusind slægtled.

3.  Du må ikke bruge Herren din Guds navn til løgn, for Herren vil aldrig lade den ustraffet, der bruger hans navn til løgn.

4. Husk sabbatdagen og hold den hellig. ! I seks dage må du arbejde og gøre alt, hvad du skal; ! men den syvende dag er sabbat for herren din Gud. Du må ikke gøre noget som helst arbejde, hverken du selv eller din søn eller datter, din træl eller trælkvinde eller dine husdyr, og heller ikke den fremmede i dine byer. ! For på seks dage skabte Herren himlen og jorden og havet med alt, hvad de rummer, men på den syvende dag hvilede han. Derfor har Herren velsignet sabbatsdagen og helliger den.

5. Ær din far og mor, for at du må få et langt liv på den jord, Herren din Gud vil give dig.

6. Du må ikke begå drab.

7. Du må ikke bryde et ægteskab.

8. Du må ikke sjæle.

9. Du må ikke vidne falsk mod din næste.

10.  Du må ikke begære din næstes hus. Du må ikke begære din næstes hustru, hans træl eller trælkvinde, hans okse eller æsel eller noget som helst af din næstes ejendom. 
 

 


Johannes Evangeliet = 14. kapitel vers 6 = lyder således = 

Jesus siger til hamJeg er vejen og Sandheden og livet: der kommer ingen til Faderen = uden ved mig. 

Hvorfor skal = Sandheden = holdes skjult for Nationalstaternes befolkninger ???
 

 Det forklarede eksperten  Joseph Goebbles  = udmærket da han levede.

Løgnens konspiration...

"Løgnen kan kun blive opretholdt så længe, STATEN kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for STATEN at bruge al dens magt til at undertrykke menings-forskelle - for sandheden er løgnens dødsfjende, og i forlængelse heraf bliver sandheden  STATENS største fjende." (Nazi-propaganda- minister Joseph Goebbels i tiden 1933-45)

Her er så Bogens tre religioner = Jødernes Talmud = Muslimernes Koran = de Kristnes Bibel.  Hvilke Politiske Partier = sammenligner disse tre religioners religiøse love ???

 

The UN and the Occult Agenda Freemasonry Deceived and - YouTube

www.youtube.com/watch?v=_yZmoDj983o30. apr 2011 - 106 min. - Uploadet af infosemanal
Walter Veith - Total Onslaught 2007- The Secret Behind Secret Societies Walter Veith explains the secret ...

 Mit råd =  www.Lyttilgud.dk   www.endtime.net   www.Tagryggen.dk 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE